Spalatorie Covoare (08:30 - 18:00):

0768.654.545
preluare si livrare covoare - GRATUIT - peste 100 lei. Comanda ACUM!

CURATAT SALTELE

curatarea saltelelor acasa la dvs!

Poate ca nu pare, dar salteaua dvs este una dintre cele mai importante posesiuni. Salteaua va afecteaza somnul, care la randul sau afecteaza aproape fiecare aspect al vietii dvs. O saltea de calitate este, de asemenea, o investitie semnificativa și una pe care veti dori sa o protejati.

Saltelele pot adaposti acarieni de praf, piele moarta, murdarie și alte resturi, ceea ce inseamna ca trebuie curatate in mod regulat, in special daca suferiti de alergii, aveti animale de companie sau obisnuiti sa mai luati cate o mica gustare in pat :).

servicii curatat saltele

Pret curatat saltele

Va prezentam mai jos tarifele noastre pentru curatatul saltelelor la domiciliu, pret defalcat pentru fiecare tip de saltea. Va asiguram ca pretul operatiunii de curatat saltele reflecta intru totul calitatea produselor si aparaturii folosite!


curatat saltele 1 persoana

Curatat Saltea Simpla

Curatare saltea 1 persoana = 100 lei

curatat saltele 2 persoana

Curatat Saltea Dubla

Curatare saltea 2 persoane = 200 lei

curatat cadru pat

Curatat Cadru Pat

Curatare cadru pat - material textil = 150 lei

Intrebari Frecvente FAQ curatat saltele:


Cat de des ar trebui sa-mi curat salteaua?
  • in general, va recomandam sa curatati salteaua o data la 6 luni. Desigur, daca varsati ceva pe saltea, ar trebui sa curatati imediat inainte ca pata sa se instaleze. Folosirea unui protector de saltea de calitate va reduce nevoia de a curata salteaua la fel de des.

Cat dureaza curatatul unei saltele?
  • Durata medie de curatare a unei saltele este de 1-2 ore. Sfatul nostru ca cel mai bine este sa programati interventia cat mai dimineata, astfel incat pana la venirea noptii, respectiv a orei de somn, sa aiba timp sa se usuce in totalitate.

Cum imi pot proteja salteaua?
  • 1. va recomandam sa folositi un protector de saltea rezistent la apa. Protectia va ajuta la prevenirea acumularii de praf si alti alergeni, protejand in acelasi timp salteaua de pete. 2. spalarea regulata a cearsafurilor (aproximativ o data pe saptamana) poate ajuta. Spaland proactiv lenjeria de pat, puteti reduce acumularea de alergeni pe salteaua dvs. 3. in cele din urma, evitarea mancatului si a bea in pat este cea mai buna modalitate de a reduce riscul petelor accidentale. :)