Spalatorie Covoare (08 - 19): 0768.654.545
preluare si livrare covoare - GRATUIT - peste 100 lei. Comanda ACUM!

10 motive pentru care sa apelati la o spalatorie de covoare

(in Bucuresti)

Ati incercat vreodata sa va spalati singura covoarele? Nu vorbim de aspirare, ci de a folosi solutii de eliminat petele, de frecat covoarele, de scos murdaria din ele?

Este un proces dificil si niciodata la fel de usor si de eficient ca atunci cand este facut de un utilaj automat profesional de spalat covoare. Fiindca piata este plina de solutii, profesionale sau nu, de utilaje pentru spalatul covoarelor, multi se pot intreba de ce este nevoie sa apelezi la o spalatorie de covoare?!

10 motive pentru care sa apelati la o spalatorie de covoare (in Bucuresti)

Gasiti mai jos o lista cu principalele 10 motive pentru care este recomandat sa folositi serviciile unei spalatorii profesioniste de covoare:


1. Castigati timp:

Fiindca timpul este cel mai pretios lucru, acesta este principalul motiv pentru care ar trebui sa spalati covoarele la o firma specilizata in asa ceva. Este nevoie de o perioada considerabila de timp pentru a spala chiar si un covor mic, iar cu o viata foarte aglomerata zi de zi, este mult mai realist ca majoritatea oamenilor sa angajeze o spalatorie de covoare. Vitanclean este partenerul dvs profesionist si de incredere pentru spalatul covoarelor in Bucuresti!


2. Comod si facil:

Apeland la serviciile unei spalatorii de covoare scapati de toata bataie de cap ce implica spalarea covorului de catre dvs: trebuie sa scoateti covorul de sub mobilier, sa-l transportati pana la locul unde il veti spala, sa inchiriati / cumparati utilaje specifice, sa cumparati solutiile speciale de curatat, sa curatati covorul propriuzis. Chiar si dupa atata implicare, nu veti reusi sa obtineti aceleasi rezultate ca atunci cand lucrarea este facuta de o firma profesionista!


3. Sanatatea:

O spalatorie profesionista de covoare are utilaje speciale care permit curatarea IN PROFUNZIME a covorului, eliminand astfel alergenii, praful si murdaria la nivelul fibrei acestuia - lucru care nu poate fi facut de catre dvs acasa sub nicio forma!


4. Mirosul neplacut:

Lucruri cum ar fi petele de la animale, deversarea alimentelor, uzura generala a covorului - pot face ca un covor sa prinda un miros neplacut. Spalatul in profunzime, tehnilogie si solutiile profesionale folosite, experienta dobandita de angajatii unei spalatorii de covoare, cunostiintele acestora in evaluarea si tratarea fiecarei probleme in particular, fac ca mirosurile posibile ale covoarelor dvs sa dispara.


5. Durata de exploatare:

Prin spalarea si intretinerea regulata, durata de viata a covorului dvs va creste semnificativ. Aflati mai multe despre cat de des trebuie spalate covoarele si cum mareste acest lucru durata de exploatare.


6. Comfort sporit:

Probabil cunoasteti sentimentul pe care il aveti atunci cand casa dvs este curata. Un covor curat miroase proaspat, este parfumat, se simte altfel atunci cand pasiti cu picioarele goale pe el!


7. O casa mai frumoasa:

Nimanui nu ii place sa intre intr-o casa cu un covor murdar si neingrijit. Nu arata bine deloc si poate mirosi si urat! Atunci cand aveti insa covoarele curatate de o spalatorie profesionista de covoare, casa dvs devina mult mai frumoasa!


8. Din prima!

Deseori intalnim scenarii in care o persoana isi spala singur covorul numai pentru a ne contacta peste cateva zile pentru a curata profesional acelasi covor. Puteti evita acest lucru si sa faceti lucrul corect de prima data - economisind si timp si bani!


9. Eliminati petele si mentineti aspectul:

O spalatorie de covoare profsionista are, pe langa experienta dobandita in timp, si multe solutii profesionale cu care poate trata petele din covorul dvs. Daca nu sunteti atenti si utilizati un produs nepotrivit, puteti chiar distruge covorul!


10. Serviciu profesionist:

Ce poate fi mai relaxant decat sa stii ca un profesionist se ocupa de covorul tau, cu experienta si tehnologia necesare?!