Spalatorie Covoare (08:30 - 18:00):

0768.654.545
preluare si livrare covoare - GRATUIT - peste 100 lei. Comanda ACUM!

3 motive sa iti cureti covoarele la inceput de an

incepe anul intr-un mediu sanatos!

Un mediu curat si sanatos este modalitatea perfecta de a incepe un an linistit si de succes!

Asadar, dupa toate petrecerile prilejuite de sarbatorile de sfarsit de an, cel mai bun mod de a incepe anul astfel este sa incepeti prin a face curat in casa.

curatat covoare

Gasesti mai jos o lista cu principalele 3 motive pentru care este recomandat sa iti cureti covoarele la inceput de an:


1. Un aspect ca NOU:

Sezonul sarbatorilor va poate solicita forte mult covoarele, din pricina petrecerilor de sfarsit de an - Craciun / Revelion - si a numarului mare de musafiri cauzat de aceste evenimente.

Asadar, pe langa traficul sporit - facut atat de oameni cat si de animale de companie - si vremea nefavorabila din anotimpul rece pot dauna covoarelor tale.


2. Scapa de contaminanti:

Curatarea profesionala a covoarelor elimina alergenii, bacteriile, insecte chiar care pot sa-si faca culcus in covorul tau.

Scapa de toti acestia apeland la noi, promovand astel un mediu de viata sanatos - in special pentru copii.


3. Imbunatateste calitatea aerului:

In majoritatea cazurilor, un covor murdar inseamna un aer murdar. Covoarele care nu sunt curatate regulat au potentialul de a creea refugiul perfect pentru contaminanti: bacterii, mucegai, acarieni - majoritatea alergenilor periculosi care afecteaza calitatea aerului din casa ta!


Daca aveti intrebari despre cum va putem ajuta sa aveti o casa mai sanatoasa acum la inceput de an, va rugam sa ne contactati la 0768.654.545 sau prin formularul de contact.