Spalatorie Covoare (08:30 - 18:00):

0768.654.545
preluare si livrare covoare - GRATUIT - peste 100 lei. Comanda ACUM!

Cat de des trebuie spalate covoarele?

Recomandarea noastra la Vitanclean este sa spalati covoarele profesional la fiecare 12-18 luni, in functie de specificul covorului si gradul de folosire.

Covoarele trebuie curatate in mod regulat si INAINTE de a deveni foarte murdare! Daca permiteti prafului sa se acumuleze in covor puteti scurta durata de viata si covorul poate fi deteriorat mai usor la spalat!

Simpla aspirare nu este suficienta, toate covoarele ar trebui curatate profund cel putin o data la 12 luni. Acest lucru poate dubla speranta de viata, durata de folosiinta a covorului dvs.

Cat de des trebuie spalate covoarele?

O curatare profunda nu numai ca va face covorul dvs sa arate din nou (sic) ca nou, sa miroasa a proaspat, sa fie curat - dar poate reduce si uzura materialului, extinzand durata de exploatare a covorului! STIATI CA un covor poate acumula pana la 0,5 kg de murdarie/praf pe metru patrat?


Efectele daunatoare ale prafului si murdariei din covoare

Covoarele sunt deteriorate de murdaria care nu se poate vedea cu ochiul liber, mult mai mult decat de murdaria vizibila. Aspirarea covoarelor curata doar stratul superior de praf/murdarie, nu ajungea niciodata in profunzime. Praful si murdaria acumulate fac ca rezistenta materialului la pete sa fie minima si fac ca fibra materialului sa se uzeze mai repede, facand ca zonele foarte utilizate ale covorului (unde se joaca copii sau unde este trafic ridicat) sa se toceasca si aplatizeze. Spaland covorul regulat prelungiti durata de exploatare a acestuia.


Intretinerea regulata a covorului - un plus pentru sanatate!

Cea mai buna metoda de spalare / curatate a covoarelor este prin injectia/extractia apei calde. Este metoda recomandata de majoritatea producatorilor de covoare si utilizate de spaltoriile profesionale de covoare - si bineinteles de Vitanclean. Curatarea regulata si continua a covorului nu numai ca elimina alergenii, praful si murdaria dar adauga ani de viata pentru exploatarea acestuia. Vitanclea foloseste un utilaj special pentru spalatul covoarelor, un tren automat de spalat covoare, care curata uniform si in profunzime covoarele dvs. Va invitam sa aflati mai multe despre cum spalam covoarele dvs.