Spalatorie Covoare (08:30 - 18:00):

0768.654.545
preluare si livrare covoare - GRATUIT - peste 100 lei. Comanda ACUM!

Cum alegem o spalatorie de covoare?

aflati mai jos cateva sfaturi

Pentru alegerea unei spalatorii de covoare de CALITATE nu este deajuns sa alegeti primul rezultat din Google. Si trebuie sa tineti cont ca cel mai mic pret nu este intotdeauna cea mai buna optiune!

Covoarele pot acumula murdarie, alergeni si mirosuri neplacute - prin urmare trebuie spalate si curatate in mod regulat. Astfel cresteti considerabil conditiile de igiena ale zonei de locuit si, de asemenea, covorul ramane aspectuos si nu isi pierde din valoare. Covorul dvs trebuie sa se intoarca curat, fara fire de par si parfumat - asa ca trebuie sa angajati o spalatorie de covoare cu EXPERIENTA si PROFESIONISTA care sa faca treaba CUM TREBUIE!

Cum alegem o spalatorie de covoare?

Puteti afla mai multe despre Spalatoria de Covoare Bucuresti - VitanClean® afland si cateva din avantajele oferite de firma noastra.

Asadar, credem ca ar trebui sa aveti in vedere urmatoarele lucruri inainte de a alege o spalatorie de covoare:


Cautati o spalatorie de covoare (sau mai multe):

Atunci cand faceti CERCETARI in cautarea unei spalatorii de covoare, puteti sa aveti rezultate in mai multe feluri:

Intrebati de recomandari, de rezultatele avute de cunostinte, cititi recenzii pe internet. Faceti-va o parere si alegeti cateva spalatorii de covoare.


Evitati sa alegeti pretul cel mai mic:

Urmatorul pas este sa va hotarati asupra PRETULUI pe care sunteti dispusi sa il platiti pentru spalarea covoarelor dvs.

Trebuie sa aveti insa in vedere ca pretul cel mai mic are totusi un motiv si de obicei nu este cea mai buna optiune.

De obicei pretul mic se datoreaza :


Considerati procedeul de spalare:

Cititi despre PROCEDEUL DE SPALARE al covoarelor folosit de firma respectiva, sau cel putin ce declara aceasta. Apoi cercetati - din reviewuri, din cunostiinte sau personal - daca intr-adevar asa este.

Trebuie sa va asigurati ca procedeul este AUTOMAT si executat de masini, NU DE OAMENI, fiindca masinile executa totul PERFECT. Distributia perierii, presiunea exercitata pe covor, imprastierea detergentului, uscarea aproape totala - toate se fac f bine de masini.

Atunci cand toate acestea se fac MANUAL exista pericolul avarierii covorului si a nesplaraii in totalitate - mai ramane un coltisor mai murdar etc


Intrebati despre produsele folosite:

Intrebati inainte si asigurati-va ca PRODUSELE FOLOSITE sunt de calitate si sunt INTR-ADEVAR cele declarate.

Certificarile ISO 9001 si ISO 14001, daca exista, ajuta in acest sens, asigurandu-va ca totul se face cum trebuie si cu ce trebuie.


Observati personalul spalatoriei de covoare:

PERSONALUL trebuie sa fie calificat, politicos, bine educat si profesionist.

Daca ceva va face sa credeti ca nu este asa, mai bine alegeti alta spalatorie de covoare!


Intrebati de garantie:

Orice spalatorie de covoare serioasa trebuie sa isi asume ca unele covoare, foarte murdare sau foarte vechi, nu se spala corect in totalitate de prima data.

Un personal calificat va poate spune acest lucru de la inceput, insa sunt si situatii cand nu pot sa prevada chiar tot si covorul dvs trebuie refacut.

Asadar, ar fi bine sa alegeti o spalatorie de covoare care ofera si GARANTIE pentru operatiune de spalare a covorului dvs!Cand vine vorba de alegerea unui serviciu profesional de spalare a covoarelor, oricine doreste sa gaseasca cea mai buna afacere: un pret accesibil si in acelasi timp un serviciu de calitate. La VitanClean® credem ca serviciile noastre vorbesc de la sine! Asteptam comenzile dvs telefonic 0768.654.545 sau prin formularul de contact.