Spalatorie Covoare (08:30 - 18:00):

0768.654.545
preluare si livrare covoare - GRATUIT - peste 100 lei. Comanda ACUM!

Cum sa scapati de alergenii din casa!

aflati mai jos cateva sfaturi

Chiar daca sezoanele alergice parca devin din ce in ce mai dificile, puteti face multe in acest sens!

Unul dintre cei mai importanti pasi pe care ii puteti face pentru a va simti mai bine in orice sezon alergic este sa intimpinati sezoanele prin a incerca sa scoateti alergenii din covoare.

cum sa scapati de alergenii din casa

Curatarea covorului dvs. NU este doar un beneficiu estetic! Atata timp cat aveti un covor lipsit de murdarie, praf si alergeni - casa dvs va fi un loc mai sanatos. Acest lucru este valabil mai ales pentru casele in care traiesc si animale de companie. Alergenii pe care ii poarta prietenii nostri blanosi pot fi deosebit de daunatori in orice sezon. Mai ales acum in perioada pandemiei de Coronavirus, trebuie sa avem grija maxima de covoarele noastre. Pentru cei cu animale de companie este bine de retinut ca nu e nevoie doar de curatarea covorului - ci si animalele de companie au nevoie de bai regulate! Chiar daca prietenii dvs par curati si au un miros imbietor, atat cainii cat si pisicile se ling pentru toaletare, pastrand alergeni in blana si pe pielea lor. Apoi se intind pe covor si se rostogolesc, lasand in urma parul lor plin de alergeni in covoare - fapt care duce la alergii complicate!


Acum la inceput de an, cand afara este frig este perioada in care aspirarea covorului doar cand credeti dvs ca este murdar nu este suficienta. Covorul trebuie curatat periodic pentru a va tine familia sanatoasa!

Chiar si atunci cand nu aveti animale de companie, acumularea tipica a prafului poate provoca reactii alergice deoarece praful acumulat in covor poate adaposti paraziti sau diverse materiale (lichide, solide) care pot provoca pericole bacteriene si virale.


Asigurati-va ca va curatati covoarele in mod regulat pentru a mentine un mediu sanatos pentru dvs. si familia dvs. Daca nu ati facut inca pasul spre a va curata covoarele profesional in acest sezon de alergii, este momentul perfect pentru a obtine un nou inceput curat intr-o casa mai sanatoasa.

Daca aveti intrebari despre cum va putem ajuta sa scapati de alergeni si sa va faceti casa mai sanatoasa, va rugam sa ne contactati la 0768.654.545 sau prin formularul de contact.