Spalatorie Covoare (08 - 19): 0768.654.545
preluare si livrare covoare - GRATUIT - peste 100 lei. Comanda ACUM!
satisfactie garantata

DESPRE NOI - VitanClean®

Firma noastra va ofera servicii de curatare si spalare in profunzime a covoarelor si mochetelor.

Spalam covoare si mochete bine, in profunzime, utilizand echipamente profesionale precum: linie automata pentru spalat covoare Catinet Spania, detergenti lichizi speciali de covoare si mochete, solutii profesionale de curatare a petelor, centrifuga de stoarcere a covoarelor.

Asteptam comenzile dvs de Luni pana Vineri intre orele 8-19 si Sambata intre orele 8-18! Va multumim!

Atunci cand vorbim despre Curatarea si Spalarea Covoarelor, iata cateva dintre avantajele oferite de spalatoria noastra de covoare:


experienta spalare covoare

EXPERIENTA SI SERIOZITATE

Experienta dobandita de-a lungul timpului ne garanteaza seriozitatea cu care tratam si ingrijim covoarele dvs. Obtinem astfel niste covoare bine spalate, curate si placut parfumate!

echipamente profesionale spalare covoare

ECHIPAMENTE PROFESIONALE

Echipamentele si produsele folosite de spalatoria de covoare Vitan din Bucuresti sunt atent selectionate si achizitionate de la furnizori de renume - astfel incat covoarele dvs vor fi spalate IMPECABIL!

uscare adecvata covoare

USCARE ADECVATA

Uscarea - poate cel mai important pas al spalatului covoarelor - se face prin centrifugarea cu echipamente speciale si apoi stocarea covoarelor in spatii special destinate uscarii lor, fara expunere la soare!

Servicii oferite de Spalatorie Covoare Bucuresti - VitanClean®:


spalat covoare

Spalat Covoare

Spalam si curatam covoare si o facem cel mai bine! Pentru ca increderea dvs in noi sa fie absoluta, va prezentam cum decurg toate operatiunile de prespalare, spalare, clatire, rulare. TOT procesul de spalare este controlat electronic si se face cu o LINIE AUTOMATA PENTRU SPALAT COVOARE!

curatat mocheta

Curatat Mocheta

Va oferim serviciul de CURATAT MOCHETA LA SEDIUL FIRMEI dvs! Pentru o estimare cat mai corecta a costurilor si a operatiunilor necesare pentru curat mocheta, va rugam sa ne contacati telefonic, prin formularul de contact sau va asteptam direct la sediul Spalatorie Covoare Bucuresti din Calea Vitan 212!

spalat perdele draperii

Spalat Perdele, Draperii

Fiindca in orice casa atat perdelele cat si draperiile se murdaresc de la praf la fel de mult ca si covoarele, am introdus un nou serviciu de spalat perdele si draperii, cu timp minim de executie si livrare la domiciliu!

Certificari VitanClean®:


certificare iso 9001

CERTIFICARE ISO 9001

Certificare pentru sistemul de management al calitatii ISO 9001.

certificare iso 14001

CERTIFICARE ISO 14001

Certificare pentru sistemul de management de mediu ISO 14001.

marca inregistrata vitanclean

Vitanclean - Marca Inregistrata

Certificatul de inregistrare al marcii VITANCLEAN