Spalatorie Covoare (08 - 19): 0768.654.545
preluare si livrare covoare - GRATUIT - peste 100 lei. Comanda ACUM!

Politica de Confidentialitate


Aceasta Politica de Confidentialitate descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Vitanclean respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata, conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 ("GDPR"), in contextul utilizarii spalatoriecovoarebucuresti.ro.

1. Cine suntem si cum ne puteti contacta:

Operatorul datelor cu caracter personal pentru siteul spalatoriecovoarebucuresti.ro este Vitanclean, 32827562, J40/2103/2014. Pentru orice intrebari sau nelamuriri legate de prezenta Politica de Confidentialitate, de modul in care Vitanclean prelucreaza datele dvs sau drepturile dvs, ne puteti contacta prin formularul de contact din site.

2. Ce date cu caracter personal prelucram:

NU colectam si NU prelucram categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, NU dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.
Colectam datele dvs cu caracter personal DIRECT de la dvs, astfel incat aveti controlul total asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti.
Datele personale pe care le colectam de la dvs sunt DOAR cele necesare pentru realizarea comenzii:

3. Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii datelor dvs:

Utilizam datele dvs cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

3.1. Pentru procesarea comenzilor efectuate prin spalatoriecovoarebucuresti.ro:

Prelucrarea datelor dvs pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre Vitanclean si dvs :

Temeiul juridic: GDPR art. 6(1)(b) - incheierea si executarea contractului.

3.2. Indeplinirea unor obligatii legale:

Anumite prelucrari sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila:

Pe scurt, folosim datele dvs pentru facturare si pentru motive contabile, ATAT.

Temeiul juridic: GDPR art. 6(1)(c) - obligatie legala.

3.3. Analize si statistici privind functionarea Site-ului, cookies si tehnologii similare
Ne dorim in permanenta sa va oferim cea mai buna experienta de cumparare online. Pentru aceasta, putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul dvs de Cumpararor, va putem invita sa completati chestionare de satisfactie subsecvent finalizarii unei comenzi sau putem desfasura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii si cercetari de piata.
Ne intemeiem aceste activitati pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati comerciale, avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile dvs fundamentale sa nu fie afectate.
Facem acest lucru prin Google Analytics, prin anonimizarea IP-ului, astfel incat nicio data cu caracter personal a dvs nu este dezvaluita.
Temei juridic: GDPR art. 6(1)(f) - interes legitim - pentru cookies necesare si functionale
GDPR art. 6(1)(a) - consimtamant - pentru cookie-urile de analiza, tracking si publicitate comportamentala.

3.4. Pentru apararea intereselor noastre legitime
Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Aceste pot include:

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, fiind inteles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile dvs fundamentale.
De asemenea, in anumite cazuri ne intemeiem prelucrarea pe dispozitii legale cum ar fi obligatia de a asigura paza bunurilor si valorilor prevazuta de legislatia aplicabila in aceasta materie.
Temei juridic: GDPR art. 6(1)(f) - interes legitim.

4. Cat timp pastram datele dvs cu caracter personal:

Pastram datele dvs cu caracter personal DOAR pentru facturare comenzilor, timp de 3 ani de la data ultimei comenzi. Dupa aceasta data, toate informatiile despre dvs se vor arhiva, pastrandu-se inca minimum 7 ani pentru a indeplini obligatia legala de pastrare a facturilor (10 ani).
Datele aferente cookie-urilor si tehnologiilor similare sunt pastrate conform termenelor specifice setate pentru respectivele tehnologii, termenul de stocare putand fi intre durata sesiunii de navigare (pentru cookie de sesiune) si o durata de pana la 2 ani (pentru cookies de analiza). Tinem sa mentionam INCA O DATA ca aceste date sunt ANONIMIZATE, asa ca nu constituie in niciun fel date cu caracter personal.

5. Cui transmitem datele dvs cu caracter personal:

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs urmatoarelor categorii de destinatari:

In cazul in care ne revine o obligatie legala, sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.
Ne asiguram ca accesul la datele dvs de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

6. In ce tari transferam datele dvs cu caracter personal:

Stocam si prelucram datele dvs cu caracter personal DOAR pe teritoriul Romaniei.

7. Cum protejam securitatea datelor dvs cu caracter personal:

Toate informatiile pe care le primim despre dvs. sunt stocate pe servere securizate si am implementat masuri tehnice si organizatorice adecvate si necesare pentru a va proteja datele personale. Evaluam in permanenta securitatea retelei si gradul de adecvare al programului sau intern de securitate a informatiilor.
In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermendiul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

8. Cum va informam despre modificarile din Politica de Confidentialitate:

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic de preferat inaintea fiecarei comenzi - continutul acestei Politici de Confidentialitate.

9. Drepturile dvs.

Indiferent de temeiul prelucrarii, persoana vizata are urmatoarele drepturi:

Dreptul de a fi informat
Obligatoriu persoana vizata trebuie sa fie informata despre:

In mare, acestea sunt expuse in Politica de Confidentialitate prezentata in aceasta pagina.

Dreptul de acces la date
Contactati-ne daca doriti o copie a unei parti sau a tuturor informatiilor cu caracter personal pe care le detinem despre dvs.

Dreptul de rectificare
Dorim ca informatiile dvs cu caracter personal sa fie corecte si actualizate. Puteti cere corectarea sau eliminarea informatiilor considerate inexacte sau invechite.

Dreptul de a fi uitat / stergere
Ne puteti cere sa oprim prelucrarea sau chiar sa stergem informatiile cu caracter personal pe care le detinem despre dvs. Daca informatiile dvs cu caracter personal sunt necesare pentru ca Vitanclean sa respecte anumite obligatii legale (de ex. legislatia fiscala), cererea dvs nu va putea fi gestionata.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii
Oprirea totala sau partiala a prelucrarii pentru a verifica anumite aspecte.
Daca

aveti dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor dvs cu caracter personal.

Dreptul la portabilitatea datelor
In cazul in care prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs sau este realizata prin mijloace automate, aveti dreptul de a solicita Vitanclean sa va transmita datele intr-un format structurat, pentru a putea fi transmise altui operator.

Dreptul de opozitie
Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal care se bazeaza pe un temei legal pe care Operatorul il considera legitim.
In plus, aveti dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii datelor cu caracter personal in scopuri de marketing direct, incluzand profilarea in masura in care este legata de marketing direct.

Operatorul este obligat sa raspunda fara intarziere nejustificata si in cel mult o luna. In situatia unei cereri complexe, perioada de raspuns poate fi prelungita pentru cel mult o luna.

10. Plangeri

In cazul in care aceste drepturi va sunt incalcate in orice fel, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.


Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
anspdcp@dataprotection.ro
www.dataprotection.ro


Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

Ultima actualizare: 25 Mai 2018