Suna-ne (08 - 19): 0768.654.545
preluare si livrare covoare - GRATUIT - peste 100 lei. Comanda ACUM!
servicii spalatorie covoare

LINIE AUTOMATA PENTRU SPALAT COVOARE

TOT procesul de spalare este controlat electronic!

Pentru ca increderea dvs in noi sa fie absoluta, va prezentam cum decurg toate operatiunile de prespalare, spalare, clatire, rulare. Mai multe videoclipuri pe acest subiect puteti viziona si pe pagina noastra de YouTube sau pe Facebook.

SERVICII - VitanClean®

Spalam si Curatam Covoare! Si o facem CEL MAI BINE!

Pentru ca dorim ca relatia cu clientii nostri sa fie cat mai transparenta, va prezentam in continuare etapele de spalare ale unui covor - asa cum se intampla la spalatoria de covoare Vitan din Bucuresti:

  • Analiza amanuntita a covoarelor, pentru a stabili metoda optima de curatare si spalare.
  • Aspirarea covoarelor inainte de a incepe operatiunea de spalare, pentru a indeparta praful sau scamele ce pot ingreuna spalarea.
  • Spalarea propriu-zisa se face cu ajutorul unui tren de spalare covoare. Acesta inglobeaza mai multe procese complexe de spalare si curatare intr-un singur utilaj: prespalare, spalare, clatire si rulare.
  • Stoarcerea la centrifuga, se face in 2 etape: clatirea covoarelor apoi centrifugarea, eliminandu-se majoritatea apei (peste 90%).
  • Uscarea covoarelor se face la temperatura, umiditate si ventilatie controlata, evitandu-se expunerea directa la razele soarelui.
  • La final, covoarele se aspira si se periaza iar ciucurii sunt pieptanati manual.

Iata etapele prin care trece un covor atunci cand il spalam NOI! Vrem sa aveti incredere ca facem o treaba BUNA:


analiza si aspirare

ANALIZA SI ASPIRARE

Analizam covoarele pentru a stabili daca prezinta riscuri sau nu, apoi le aspiram pentru a nu fi spalate pline de praf. Facilitam astfel o spalare optima si lipsita de griji!

spalare si clatire

SPALARE SI CLATIRE

Spalarea se face automat, cu un utilaj special - trenul de spalat covoare. Toate procedeele necesare spalarii covoarelor sunt facute de acesta: prespalare, spalare, clatire si rulare.

stoacere si uscare

STOARCERE SI USCARE

Inainte de uscare, covoarele sunt stoarse bine-bine cu ajutorul centrifugei, astfel uscarea se face repede. Si bineinteles in conditii speciale, astfel incat covoarele sa nu se degradeze sau sa miroasa urat!