Spalatorie Covoare (08:30 - 18:00):

0768.654.545
preluare si livrare covoare - GRATUIT - peste 100 lei. Comanda ACUM!

Spalatorie Covoare Sectorul 1

1 sau 10 covoare, sunati-ne si venim imediat!

Oriunde in Bucuresti Sector 1, indiferent daca aveti nevoie de spalarea covoarelor de casa sau pentru o intreaga cladire de birouri, echipa noastra rezolva orice problema cu promptitudine si profesionalism.

Daca doriti sa primiti un serviciu impecabil de curatare a covoarelor suntem compania care va poate oferi rezultatele dorite! Apelati la noi si veti putea lucra cu profesionisti care va vor indeplini toate cerintele. Puteti conta pe expertii nostri pe serviciile de spalat covoare pe care le oferim.

Principalele zone din Sectorul 1 deservite

Principalele zone din Sectorul 1 deservite de echipele noastre sunt:

  • Dorobanti,
  • Pipera,
  • Primaverii,
  • Banesa

De la piata Nicolae Balcescu si bulevardul Carol I pana la intersectia cu Calea Victoriei si a bulevardelor Regina Elisabeta si Mihail Kogalniceanu la sud, de la podul Elefterie pana la str. Mircea Vulcanescu si Calea Plevnei, intersectia Soselei Orhideelor cu Calea Giulesti la vest, de la calea ferata de centura pana la padurea Tunari la vest, si la est de la Gradina Zoologica Baneasa pana la soseaua Pipera, Calea Floreasca, str. Polona, de la pta Cantacuzino, str. Jean Luis Calderon, str pictor Verona cu intersectia cu Pitari Mosi si CA Rosetti - ne angajam sa livram servicii de curatenie de cea mai buna calitate pentru toti clientii nostri.

Acesta este motivul pentru care fiecare dintre tehnicienii nostri este special instruit si lucreaza dupa niste standarde bine definite, dovada in acest sens fiind standardele calitatii certificate prin:

  • ISO 9001 – Sistemul de management al calitatii
  • ISO 14001 – Sistemul de mangement al mediului.

sector 1

Bucuresti - Sector 1

Spalam covoare in toate cartierele din Sector 1: Aviatorilor, Aviatiei, Baneasa, Bucurestii Noi, Damaroaia, Domenii, Dorobanti, Gara de Nord, Grivita, Victoriei, Floreasca, Pajura, Pipera, Primaverii, Piata Matache, Piata Romana.

VitanClean® este spalatoria de covoare care va asigura satisfactia, indiferent de marimea si complexitatea covorului dvs. Angajatii spalatoriei noastre de covoare deservesc intreg Sectorul 1 din Bucuresti, ajungand rapid oriunde locuiti. Folosim produse ecologice si cele mai bune si recente utilaje din domeniu pentru spalarea covoarelor. Sunati-ne oricand si va stam la dispozitie cu orice informatie aveti nevoie!


Spalatoria de Covoare VitanClean in Sectorul 1

De-a lungul anilor am lucrat cu succes cu rezidentii din Bucuresti Sector 1 pe diferite tipuri de proiecte, mai mari sau mai mici. Nicio provocare nu este prea complexa pentru angajatii nostri - atunci cand este vorba de a oferi clientilor servicii de spalare si curatare impecabila a covoarelor si mochetelor.